Salon Brigit
voor hem en haar!

Over ons

Wij zijn een kapsalon met acht medewerkers. Vrijwel alle medewerkers zijn al meerdere jaren in dienst en weten allemaal heel goed waar Salon Brigit voor staat; kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Door middel van opleidingen, cursussen en trainingen blijven wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en de daarbij behorende theorie. 

Nieuw hoofdstuk

Per april 2016 heeft Brigitte salon Karolien na een dienstverband van 22 jaar overgenomen, een jaar later heeft de salon een nieuwe naam; Salon Brigit. Tevens is de binnen en buitenkant geschilderd, zijn er in het interieur veranderingen doorgevoerd, hangt er een nieuwe lichtbak, etc. De Salon is weer klaar voor de toekomst.

Erkend leerbedrijf

 

Salon Brigit is een erkend leerbedrijf, waar wij nieuwe toekomstige kapsters een kans geven om zich verder te ontwikkelen in dit prachtige ambachtsvak.


WELLA

In de beginjaren heeft Salon Brigit al met WELLA gewerkt, want WELLA levert, waar Salon Brigit voor staat; KWALITEIT. Dat WELLA grensverleggend is, heeft het merk inmiddels wel bewezen. Inspiratie is altijd de rode draad geweest en deze creatieve uiting is verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit kleur, design en de styling. Dat dit het streven en de passie is voor WELLA, blijkt wel uit hun jaarlijkse inzicht in verband met de nieuwste opkomende trends. 

De kwaliteit van de producten van de WELLA worden dagelijks gecontroleerd door een team specialisten. Zij zorgen ervoor dat de samenstelling en de kwaliteit van de producten gewaarborgd zijn. Maar verrichten tevens onderzoek en analyseren ook schade in de haren. Zo kan WELLA zich altijd blijven verbeteren en nieuwe producten op de markt blijven brengen. De producten worden allemaal getest door professionele haarstylisten, om bij jou het gewenste resultaat te krijgen.


 


 


 


 


 


 

Bellen
Info
Instagram