Salon Brigit
voor hem en haar!

Welkom op de website van Salon Brigit           

 

Nieuws 

23-3-20 Corona-Update(4): verlenging Coronamaatregelen ...

Het Coronavirus is nog lang niet verslagen, de regering heeft zojuist besloten om de Coronamaatregelen te verlengen vooral om de druk op de ziekenhuizen te verlichten.

Dit betekent dat wij t/m 28 april gesloten blijven en dat is heel onwerkelijk en bizar. Maar het is nodig om deze crisis tijd door te komen en uiteindelijk om dit virus onder controle te krijgen.

We hebben de agenda voorlopig geblokkeerd t/m zaterdag 2 mei, want mochten we nu na 28 april wel open mogen, dan zal dit waarschijnlijk niet op volle kracht kunnen zijn.

Iedereen die een afspraak heeft voor 28 april zal persoonlijk een bericht krijgen. Voor mensen die een afspraak hebben staan in de week van 28 april zullen op tijd een bericht krijgen of deze wel door kan gaan.

Het zijn onwerkelijke tijden, moeilijk voor iedereen en laten we ons met ons allen houden aan de afgekondigde maatregelen.

Morgen, woensdag 1 april, is het precies 4 jaar geleden dat ik de salon heb overgenomen.  We hadden dit graag op een andere manier willen vieren. Maar voor nu is het belangrijk voor ons allemaal om gezond te blijven.

We hopen jullie allemaal weer in goede gezondheid te mogen zien wanneer ons beroepsverbod wordt opgeheven.

Sterkte allemaal, zorg goed voor jezelf én voor elkaar.

Lieve gezonde groeten,

Brigitte Kamst & Team Salon Brigit

 

Bij ons kun je Online een afspraak maken!

Voor het maken van een online afspraak kan je ook bij ons terecht, maar wil je een afspraak maken en je tijdstip is niet meer beschikbaar, bel dan even! We kunnen dan altijd even kijken of we nog wat kunnen schuiven met afspraken om je toch te helpen! 

Nieuwe coupe of advies en inspiratie nodig?

Ben u toe aan een nieuwe coupe of wilt u advies of inspiratie opdoen? Bel of loop even binnen voor het maken van een afspraak. Samen komen we ongetwijfeld tot een goed resultaat, want dat is waar Salon Brigit voor staatkwaliteit en service!

Voor het laatste nieuws over gevolgde cursussen, etc. zie onze facebook-pagina

 


41471