Salon Brigit
voor hem en haar!

Welkom op de website van Salon Brigit           

 

Nieuws 

14-07-2020: De vakantietijd is er weer, wij gaan eind juli 2 weken dicht! 👍

De afgelopen weken hebben we, in deze gekke corona tijd, hard gewerkt om zoveel mogelijk mensen mooi te maken. Wij hebben nog steeds te maken met een corona protocol. Daardoor kunnen we nog steeds met minder mensen op de werkvloer staan.

Maar vanaf 27 juli zijn we 2 weken gesloten i.v.m. de vakanties. Vanaf de week van 10 augustus staan we weer voor iedereen klaar. Onze agenda staat al helemaal volgeboekt tot de 27e. We hebben eventueel nog wel een wachtlijst voor wanneer er toch afspraken uitvallen, deze staat ook best vol en we kunnen daarom helaas niks beloven.

Groetjes Salon Brigit

17-05-2020: Online afspreken kan weer! 👍

Ons online afspraaksysteem staat weer open, je kan nu weer zelf je afspraak inplannen. In de bevestigingsmail staat ons protocol beschreven.

Groetjes

Salon Brigit

21-4-20 Corona-Update(7): We mogen weer open!!!

Natuurlijk wil iedereen zo snel als mogelijk weer geknipt worden. Hoe gaan wij jullie helpen?

Afspraak maken

Wij hebben goed in beeld wie er allemaal in de agenda stonden met een afspraak. Wij gaan deze week deze mensen eerst bellen voor een nieuwe afspraak. De mogelijkheid om een online afspraak is voorlopig uitgezet. Vanaf maandag kunnen klanten bellen als ze nog niet door ons zijn benaderd. Volgende week zal bekeken worden of en wanneer het maken van een online afspraak ook weer open gezet kan worden

Geduld

Wij vragen mensen nog even geduld te hebben. Wij zijn van donderdag 7 mei tot maandag 11 mei zelf nog druk met het bellen van onze klanten voor een nieuwe afspraak en daarom moeilijk tot niet telefonisch bereikbaar. We verwachten vanaf maandag 11 mei weer goed telefonisch bereikbaar te zijn.

Team Salon Brigit 


Bij ons kun je Online een afspraak maken!

Voor het maken van een online afspraak kan je ook bij ons terecht, maar wil je een afspraak maken en je tijdstip is niet meer beschikbaar, bel dan even! We kunnen dan altijd even kijken of we nog wat kunnen schuiven met afspraken om je toch te helpen! 

Nieuwe coupe of advies en inspiratie nodig?

Ben u toe aan een nieuwe coupe of wilt u advies of inspiratie opdoen? Bel of loop even binnen voor het maken van een afspraak. Samen komen we ongetwijfeld tot een goed resultaat, want dat is waar Salon Brigit voor staatkwaliteit en service!

Voor het laatste nieuws over gevolgde cursussen, etc. zie onze facebook-pagina

 


49511


 
Bellen
Info
Instagram